2 MÅNDER SIDEN TRAGEDIEN PÅ UTØYA/ OSLO

Heiaa!
for to månder på denne tiden lå jeg, synne og heidi i telte på utøya og ante ingen ting hva dagen skulle bringe. Alt vi hadde i tankene var diskoteket som skulle være på kvelden, vi gledet oss alle sammen til å hoppe inn i fin klærne, sminke oss og ordne håret vårt. Synne kunne fortelle meg masse om diskoteket siden hun hadde vært på øya en gang før, dette var et høydepunkt. ingen viste at dette var dagen vi skulle kjempe for livet..

2 månder etter sliter jeg fortsatt. uansett hvor lyst jeg har til å dra til skolen,gjøre det bra på prøvene og alle innleveringene får jeg det ikke til. jeg eier ikke motivasjon eller konsentrasjon lenger.. i mitt hode er det fortsatt sommerferie, siden jeg ikke fikk brukt den siste tiden av sommerferien på det jeg ville. Men jeg har fortsatt tenkt å prøve så godt jeg kan og kjempe videre!

Leste et innlegg i avisen idag som irriterte med veldig!  Lornts Mørkved  mener det er på tide å tulle med hendelsen som skjedde på utøya. "Avisen har pratet med flere norske komikere som mener det er på høy tid å lage humor av aspekter ved 22. juli-hendelsene, så lenge det gjøres med fingerspitzengefühl." Jeg skjønne ikke greia med å lage humor av det? jeg å sikkert mange flere føler ikke for å sette seg ned å le av en komiker som skal spille skuespill av dette.


Hva synes du, ska de lage tull av det som skjedd på utøya og oslo?
- siv kristin brattgjerd


 

6 kommentarer

Postet av: Synne Bentzen
Dato: 22.sep.2011 Klokken: 09:11 - http://synnegb.blogg.no


Det e så uvirkelig, 2måneda..

Respektløst å tull med det, kæm f*** vil sitt å le av at nånn tulle med det, folk død, kjempa for livet, ble skada og mang slit den dag i dag så synes det bare e teit av dæm å gå ut med det der i avisan. Skjønne ikke at dæm kan tenk på det en gang, dæm tenke ikke på at dæm sjøl kunna mista sine kjære i hendelsan og at folk ler av det.. fuckit
Postet av: Ida Bruvoll
Dato: 22.sep.2011 Klokken: 14:21 - http://idabruvoll.blogg.no


herregud, skjønne itj koffer dæm ska tull med nå sånt! hvis dåkk har sagt historia dåkkers te dæm i dete heletatt vurdere det, trur æ dæm slutte å i det hele tatt tenk på det! sykt kor dom folk kan vær..
Postet av: Ronja
Dato: 22.sep.2011 Klokken: 19:37 -


2 måna , sia æ satt å va drit redd for dåkk , to måna sia vi mista go guttn vårres ! :/

e så glad æ har dåkk her <3
Postet av: Pia Vinningland
Dato: 22.sep.2011 Klokken: 22:32 - http://piiae.blogg.noiiae.blogg.no


NEI! Det er både respektløst og barnslig!
Postet av: Elise Malme
Dato: 22.sep.2011 Klokken: 23:28 - http://byelisemalme.blogg.no


absolutt ikke, det er respektløst og helt idiotisk. INGEN har laget komedie av 11/9 så hvorfor i hellvete skal de lage av dette?... noe så teit å si.

håper det går bra med deg! til tross for de harde minnene...
Postet av: tonje egeland
Dato: 23.sep.2011 Klokken: 17:56 - http://ttothee.blogg.no


huffda... syns ikke det hørtes bra ut:s

Skriv en ny kommentar