I WANT MY LIFE BACK..

overskriften sier vel det meste..
At en person skal klare å ødlegge så mange liv er ufattelig. Vennene mine sier at jeg er sterk, modig og bør være stolt. men greia er at jeg ikke er så sterk som de tror. greit jeg overlevde utøya, men jeg sliter så mye mer enn det folk tror. jeg holder inn alt av følelser for å være den sterke jenta som de tror jeg er. Men nå har jeg fått nok, jeg vil ikke framstå som noe jeg ikke er. Derfor forteller jeg dere dette for å vise hvem jeg er.

Jeg er livredd for alt, på dagen, natten, til og med på skolen. Det er sjeldent jeg føler meg trygg og jeg forbreder meg alltid på det verste. En liten lyd i huset og jeg får den følelsen om å flykte, klarer så vidt å gå til skolen alene fordi jeg er redd noen skal skade meg. jeg vil ha det livet jeg hadde før 22 juli, greit ting var ikke alltid bra da heller, jeg har alltid vært redd, men ikke så redd som jeg er nå. Jeg har en teori om at alt skal ordne seg med årene, men akkurat nå føles det ut som jeg står fast her. Vanskelig for meg å dele dette, for jeg er så opptatt av hva folk synes om meg, men jeg måtte bare fortelle det.


Bak smilet sjules mange hemmeligheter.

10 kommentarer

Postet av: Synne Bentzen
Dato: 20.nov.2011 Klokken: 04:12 - http://synnegb.blogg.no


<3 u are the best
Postet av: ragne
Dato: 20.nov.2011 Klokken: 04:15 -


du e ei kjempejente:) glad i dæ!
Postet av: Feel This
Dato: 20.nov.2011 Klokken: 06:11 - http://oneandonlyme.blogg.no


sterkt innlegg.

bra du ikke holder det for deg selv.

du virker sterk :)

stå på og kjemp!
Postet av: Sissel Grendahl
Dato: 20.nov.2011 Klokken: 09:36 - http://www.englequilt. blogspot.com


<3
Postet av: Tante Tone
Dato: 20.nov.2011 Klokken: 10:08 -


Håpe du veit at du har nån over veien om du træng nån. Veit du har de tøft, så bra at du velger å si dette.

Kjæmpe gla ti dæ<3
Postet av: kitty
Dato: 20.nov.2011 Klokken: 11:01 -


Bra sagt og bra gjort frøken.. Du ser det kanskje ikke selv, men du viste akkurat at du er sterk. Det krever mye å skrive og dele det du gjorde nå. Ja, det kommer til og ta tid å lege de sårene for de er dype, og det med grunn.. Men du kommer dit. Ha det i bakhodet så kanskje du kan finne trøst i akkurat den viten.. Når mennesker sier de mener du er sterk, forventer de ikke at du ikke har det vondt og vanskelig eller at du ikke trenger prate om det. Tror du er sterkere enn hva du tror jeg Siv:) Stå på videre. Det ordner seg..
Postet av: Kjersti
Dato: 20.nov.2011 Klokken: 11:48 -


du virke som ei kjempe herlig jente, og æ håpe ting vil bli bedre for dæ etterhvert! <3
Postet av: Marthe
Dato: 20.nov.2011 Klokken: 12:06 - http://marrthiz.blogg.no


modig av dæ å post te innlegget her! stå på videre, bruk den tia du treng å ikke minst bruk folkan rundt dæ ! :) det e mang som e her for dæ veitdu <3
Postet av: Ronjaaa
Dato: 20.nov.2011 Klokken: 19:20 -


du veit du altid e velkommen i åsen , tøft gjort å del det , ætter så lang tid <3

æ e super gla i dæ "litjsøss" det veit du <3
Postet av: Solveig
Dato: 22.nov.2011 Klokken: 16:03 -


Æ veit at du e utrolig sterk, Siv! du e skikkelig modig å tøff, å æ e utrolig stolt over dæ. æ håpe du virkelig veit at æ e her for dæ, å at du kan snakk me mæ! for husk at det e utrolig viktig å bruk folkan man har i rundt sæ, det e det man har venna og familie te.. æ e utrolig gla i dæ, siv <3 å håpe ting vill ordn sæ mer for dæ og synne, for det fortjene dåkk!

æ syns det eså ufattelig trist å helt uforståeli det som har skjedd, men æ skjønne fortsatt ikke at mine skjønnesta jenta mått opplev sånn, å korr vanskelig det e for dåkker. æ har prøvd å satt mæ inn i situasjon dåkkers mang ganga, men syns det eså ekkert når æ ikke klare å kjenn følelsen kossn det e! tenke på dåkk når æ legg mæ om kveldan, om dåkker søv godt å om dåkker har det bra! for husk, æ bryr mæ utrolig masse om dåkker, for dåkk e jo fortsatt mine bestevenna selv om vi ikke har like god kontakt. æ eså utrolig stolt og gla i dåkker, jentan min <3

Skriv en ny kommentar