FILM ANBEFALING

Fikk ikke sove i natt så bestemte meg for å se en film , valget var ikke vanskelig i det hele tatt, når jeg så at The vow hadde kommet ut selfølgelig ble det den, har ventet i mange månder på den! Om du liker søte, triste og romantiske filmer er denne absolutt noe for deg! Jeg skal være helt ærlig å si at jeg måtte felle noen tårer underveis.Kjekkasen Channing Tanum og Rachel McAdams er hovedpersonene i filmen, noe som er et stort pluss siden de er ganske flinke skuespillere og fordi Channing er sykt hot!Leo (Channing) og Paige (Rachel) er med i en bilulykke, Når Paige våkner opp etter å ha logget i koma, kan hun ikke huske hvem Leo er, Han må prøve å vinne hjertet hennes tilbake! TRAILER

Filmen er basert på en sann historie, som gjør filmen mer ekte og følsom, Det paret som filmen er inspirert av er lykkelig gift i dag og har to barn sammen.


Filmen får da en 6'er fra meg, er verdt å se den, er ikke noe du kommer til å angre på, om du liker slike                       filmer selfølgelig. Håper du lar deg friste!


Wish i could find love like this!

Har du sett den?
Hva synes du i såfall om den? 

Én kommentar

Postet av: theresekristina
Dato: 19.feb.2012 Klokken: 18:34 - http://theresekristina.blogg.no


Skal sjå den :)

Skriv en ny kommentar