januar 2012

The voice

Så nettopp på the voice, å favoriten min så langt er Aleksander! syktsykt flink til å synge!

Talent!

Noen som så på?
Hvem synes du var best?
 

Oreokake gotta luv it

Har vært på shopping i dag, kjøpte et par bukser og en genser, så var ikke noe stor shopping! Har fått besøk av min gode venn synne, å straks skal vi lage oreokake som vi skal ta med ned i kjelleren å spise mens vi ser film og synger singstar!


gogenser fra Cubus 199,-

Min første karakter 1.termin

Er utrolig trøtt men kom meg alikevell ned til skolen,stolt tihi. Men så er det sykt herlig at det er mandag og at vi slutter klokken halv to! Jeg har fått min første karakter, i faget yrkesutøvelse. det gikk helt greit, gått ned en karakter fra i fjor, men som sagt det gikk helt greit etter forholdene. Så er det bare å kjempe mot siste slutt!Har dere fått noen karakterer? 

some dresses Kjole 1.HER                                                       Kjole 2. HER                                                      Kjole 3. HER                                  
Jeg synes det er så mange fine kjoler fra superkul.no! har du noen gang handlet fra superkul? 

I love people who can make me laugh when i dont even want to smile!Et halvt år uten englene våre..


engelen vår, savn:-(

 

BilderedigeringJeg bruker picasa 3 og picnik når jeg redigerer bildene mine, men begynner å bli lei, er det noen som vet av andre plasser å redigere bilder? 

Bildedryss - Black and white


 

Alle er tatt og redigert av meg. Hva synes du om bildene?

Tilbringer helgen med beste!

Endelig kan jeg tilbringe helgen sammen med bestevenninnen min Synne igjen! Skal ha kosekveld med jentesnakk, film og godis. gotta luv it
in love

awii, Biggest wish! Skulle gjort mye for å fått denne lille beibin i armene mine akkurat nå!

In another life I would be your girl

Love <--

må gjøre-video, sjekk ut

Takk for mange gode forslag! har ikke tatt alle sammen siden vi ikke hadde alt som skulle til og fordi vi bor ganske øde å fikk ikke gjort "gå på gata" utfordringene.

Framskritt

I den siste månden føler jeg at jeg har gjort store framskritt, Jeg tenker ikke så mye på utøya som det jeg gjordet de måndene før jul, sover bedre om natten og kommer meg ned til skolen. Utøya er og vil bli en stor del av livet mitt, men det handler om å starte på nytt, selv med den vonde hendelsen. Jeg tror og håper at dette er starten på noe bedre, dagene er ikke bare fyllt med triste tanker og depresjon, jeg har faktisk hatt det ganske bra i det siste, for fokuse mitt er ikke lengre på utøya, men tiden framover. Som mange sier går humøret opp og ned, men jeg har ikke hatt noen ned turer på lenge! 


You try to break me but you see, What doesn't kill you makes you stronger

Gullet mitt!

I dag har verdens beste lillebror bursdag, storgutten er blitt 6 år! Gleder meg masse til han kommer hjem i helgen så vi får feiret han og Store søsteren min som ble 19 den 12 januar!

 Gratulere med dagen beste! loveu

Jeg og Synne er male mestre tihi!

Endelig er veggen fikset og klar for maling! Ventet på dette lenge, å skal bli godt å bli ferdig, selv om det bare er snakk om den ene vennen atm. Vi har også filmet alt som skal være med i må-gjøre videoen, men skal redigere den så den kommer sikkert ikke ut før i morgen. 


Synne i full rulle, dålig bilde kvalitet så ser ikke så bra ut enda, men når andre strøket er ferdig og rammen er oppe blir det bra! håper jeg..

Da er jeg i gang!

Da starter jeg med å pusse over veggene å spakle der det trengs! Blir godt å bli ferdig med rommet! Ja som nevnt tidligere har jeg ikke giddet å lade kameraet mitt enda, men nå er det på lading å skal lage mer "spennende" innlegg i tiden framover. 


Brun å bli.....

Pusser opp rommet

I helgen startet jeg å Synne med å pusse opp på rommet mitt, så er litt av et kaos her inne. Siden huset er ganske gammelt måtte vi rive av den gammle stygge tapeten og deretter skrape av limet + at vi måtte vaske veggen et par hundre ganger! Snart er den klar til å males må bare pusse over den litt. 

Planen er å male den innerste veggen svart, Jeg vet at svart kan virke ganske riski men tror det kommer til å bli bra tilslutt. Når den er malt ferdig skal jeg henge opp en stor hvit ramme med masse bilder av mine gode venner. De andre veggene på rommet skal være hvite. Så blir det å kjøpe inn litt svarte og hvite ting til å pynte opp. Har desverre ingen bilder av hvordan det ser ut nå, har bare ikke giddet å lade kameraet mitt tihi. Hva tror du? Kommer det til å se bra ut?

Så minner jeg om at dere må komme med forslag til må gjøre videoen jeg å synne skal lage, trykk HER for å komme til innlegget.

ja lol webcam

MÅ GJØRE VIDEO

Heia! jeg og min venninne Synne skal lage en må gjøre video sammen og må ha noen sprøe ideer fra dere. Synne har allerede fått noen forslag på hva vi kan gjøre, men vi trenger noen til! Videoen vil både bli lastet opp på min blogg og Synne sin. Vær kreativ og legg igjen en kommentar! 


Dårlig bilde siden jeg brukte webcam


2 cool 4 school

neida, har faktisk vært flink å dratt på skolen hver dag etter jul! men er hjemme i dag på grunn av det foredraget vi var på i går, ble litt sent og klarte ikke å komme meg opp, men når jeg våknet brukte jeg tiden fornuftig og gjorde lekser. Foredraget med Lasse Gustavson i går va forresten kjempe bra! om han dukker opp i nærheten så er det verdt å dra å se på, han er kjempe flink til å snakke for seg. 


trykk HER Gotta lov it   

TRONDHEIM NESTE

Da stikker jeg til Trondheim sammen med synne og Sissel for å høre på Lasse Gustavson holde inspirasjonsforedrag. En kjent svenske som var med i brann ulykke, så drar han rundt og snakker om den tragiske hendelsen og hvordan komme seg videre i livet. kan bli veldig interissant!// webcam haha

Tilbake!

Har hatt en liten blogg pause, nå etter jul har jeg virkelig prøvd å gjøre det bra på skolen og er veldig opptatt av at jeg ikke skal ha noe fravær i 2. termin. Har vært helt utslitt på dagene og har derfor ikke blitt noe blogging. Merker allerede at jeg er mer motivert og klarer å konsentrere meg mer på skolen, får bare håpe det fortsetter sånn resten av den lille tiden igjen med skole! 


Bilde er tatt og redigert av meg. 

Image and video hosting by TinyPic +Venneforespørsel

Jeg er en jente på 17 år, Bor på Levanger sammen med min mor og 3 søsken. Grunnen til at jeg startet bloggen min var fordi at jeg var på utøya og jeg ville ha en plass å skrive ned tanker og følelser i tiden etter på. Men utøya er ikke et tema i alle innleggene, bruker den også som en hverdagsblogg.

>