februar 2012

STORE BARN LEKER BEST

Siden jeg er hjemme alene og ikke har stort å gjøre, dro jeg ut å lekte meg i snøen, har laget snømann og jeg har måket gårdsplassen. Nå skal jeg lage middag, gleder meg til å bruke litt tid på kjøkkenet, liker å bake og lage mat jeg tihi:-)
 

FILM ANBEFALING

Fikk ikke sove i natt så bestemte meg for å se en film , valget var ikke vanskelig i det hele tatt, når jeg så at The vow hadde kommet ut selfølgelig ble det den, har ventet i mange månder på den! Om du liker søte, triste og romantiske filmer er denne absolutt noe for deg! Jeg skal være helt ærlig å si at jeg måtte felle noen tårer underveis.Kjekkasen Channing Tanum og Rachel McAdams er hovedpersonene i filmen, noe som er et stort pluss siden de er ganske flinke skuespillere og fordi Channing er sykt hot!Leo (Channing) og Paige (Rachel) er med i en bilulykke, Når Paige våkner opp etter å ha logget i koma, kan hun ikke huske hvem Leo er, Han må prøve å vinne hjertet hennes tilbake! TRAILER

Filmen er basert på en sann historie, som gjør filmen mer ekte og følsom, Det paret som filmen er inspirert av er lykkelig gift i dag og har to barn sammen.


Filmen får da en 6'er fra meg, er verdt å se den, er ikke noe du kommer til å angre på, om du liker slike                       filmer selfølgelig. Håper du lar deg friste!


Wish i could find love like this!

Har du sett den?
Hva synes du i såfall om den? 

rosa jente idag

Tok på meg mine søte rosa klær å dro til bestemor for å strikke rosa votter, fant ut at jeg hadde et kjempe stort garn nøste liggende, så hvorfor ikke lage noe ut av det? Så da satt jeg,bestemor og tante å koste oss med strikkingen, bestemor stikker rosa ullsokker til meg tihi. Har også vært på kjøpesenteret to turer i dag, kjøpte ikke noe selv, men fikk en shorts av tante! 

 

Nå blir det natta, sov godt blogg lesere!:)

møte med heltene våre

I dag dro Jeg, Synne og mødrene våre til Trondheim for å møte Hege, som tok vare på meg og Synne etter vi kom i land på campingen 22 juli. Samboeren til Hege var der sammen med oss og to gutter hun plukket opp av annet. Det var utrolig godt å få møte de igjen, hadde mye å snakke om, men liten tid, følte jeg i hvertfall, kunne vært der mye lengre, men siden de måtte reise hjem ble det sånn. Ser fram til å møte de til sommeren!


Stian, Torill, mamma og Sissel


Hege, meg, Synne og Sverre


På tur hjem dro vi innom graven til Aleksander, tente lys og ryddet litt der. Er nesten et halvt år siden jeg var der sist, så var veldig godt å være der i dag. Får håpe det ikke blir så lenge til neste gang!
beste


Image and video hosting by TinyPic +Venneforespørsel

Jeg er en jente på 17 år, Bor på Levanger sammen med min mor og 3 søsken. Grunnen til at jeg startet bloggen min var fordi at jeg var på utøya og jeg ville ha en plass å skrive ned tanker og følelser i tiden etter på. Men utøya er ikke et tema i alle innleggene, bruker den også som en hverdagsblogg.

>