mars 2012

VERDENS BESTE HAR BURSDAGGRATULERE MASSE MED 18 ÅRS DAGEN! håper du koser deg masse i dag og at dagen din blir like super som du er.  Håper du får en minnesrik dag med bare godt for det fortjener du virkelig synnemor, kjempe gla i dæ!

boys like blondes, men like brunettes

Har farget håret mitt, ble en del mørkere enn planlagt men er ganske fornøyd, creds til min gode venn synne!

er mørkere irl, what do you think? 

 

Sweet childish days, that were as long As twenty days are now.

Har vært til bestemor å sett igennom en hel ekse og to poser med bilder. Synes det er så moro å se tilbake da jeg var liten, savner den tiden, det har gått alt for fort!


alltid vært en liten barbiegirl
 

DRITT

Følte for å oppdatere bloggen, må gjøre det når jeg ikke har det helt bra, siden det hjelper ganske mye å få ut tanker og følelser. Ganske lenge siden jeg har blogget, men den siste tiden har vært helt for jævlig.. det har vært en vanskelig tid, med masse stress og mas fra skolen, møter, regninger, krangler, lekser, ja u name it.  Det koker over snart, er så lei av at dagene mine er basert på stress og mas, jeg vil ha det moro, le og leve live, ikke ligge hjemme i sengen, stirre ut i rommet å tenke på hva jeg skulle ha gjort eller hva jeg ikke skulle ha gjort..

vil si dette er den tiden det har vært værst etter utøya, det er snart 8 måneder siden, folk kommer over det, mens vi andre må leve med det hver dag, og det er ikke alle som har noen i familien, en venn eller andre folk å snakke med om følelsene og tankene sine. som meg, har ikke hatt det forholdet med familien min der jeg kan være personlig, å snakke med leger osv går greit, men holder mye tilbake.

Vennskapet til meg og Synne har forandret seg stort, det har også vært ganske vanskelig for meg. Vi snakker ikke om følelser lengre, vi depper når vi er sammen.. hvor er det blitt av energien vår? Vi har begynt å bli litt flinkere på å vise følelser, gråte sammen osv, og det er sykt godt. Men jeg er egentlig en person som ikke viser følelser, holder det heller inni meg i stede for å "søke" oppmerksomhet hos andre, derfor blir det mye grining alene på rommet.

Skolen går rett og slett til helvette, på grunn av alt stresset, masingen, kranglingen og 0søvn blir det mye fravær fra skolen, karakterene synker og innsatsen ligger helt på bunn. Ser ikke noe positivt med å være ferdig med skolen heller, hvem vil ha en lærling med masse fravær? ikke særlig mange.. 
når jeg ikke er på skolen har jeg sykt dårlig samvittighet for at jeg ikke er der, når jeg er på skolen klarer jeg ikke å gjøre noe, som gjør meg deppa.  

Noen lurer sikkert på hvordan det er å være så personlig på bloggen, altså når man ikke har noen andre som forstår, må man bruke det verktøyet man har, å det hjelper sykt. Aner ikke om noen leser dritten her, men når man får det skrevet ned og delt med andre føles det ut som du mister 10kg av tanker osv og ting blir lettere:)
Image and video hosting by TinyPic +Venneforespørsel

Jeg er en jente på 17 år, Bor på Levanger sammen med min mor og 3 søsken. Grunnen til at jeg startet bloggen min var fordi at jeg var på utøya og jeg ville ha en plass å skrive ned tanker og følelser i tiden etter på. Men utøya er ikke et tema i alle innleggene, bruker den også som en hverdagsblogg.

>