november 2011

PARDY

Har egentlig ikke tid til å blogge, har ikke ordnet meg og sliter med å finn kjole! skal nemmelig på bursdagsfest til to søte i kveld, og om noen timer skal jeg på vors. stressset!

Tusen takk for alle de gode forslagene jeg fikk igår! fikk mange gode ideer og jeg setter veldig stor pris på det!

 

Hva skal dere i kveld?
- Siv Kristin Brattgjerd

NEED HELP!

eya, har ikke så mye å blogge om lenger så hadde vært fint om dere hjelper meg litt der, noe dere vill jeg skal blogge om? ingen forslag er for dumme så bare slipp fantasien løs!


Fikk foresten pakke i posten i dag, rosa superundertøy wiii! var utrolig søtt

YOU SHOOT ME DOWN, BUT I WON'T FALL


en sang jeg har hørt masse på i det siste, synes denne er mye bedre enn den orginale!
- Hva synes du?

 

BILDER ETTER 22 JULI


Meg og synne i Trondheim! I dag er det 4 månder siden tragedien i Oslo og på utøya, synes ikke det var lenge siden mamma hentet meg og synne i tønsberg! Har vært en tid med mye savn og tårer, men også glede.


Aleksander <3


Emil<3


bestevenn


utøya


utøya.


Minnekonsert i Oslo.

 

- Hva synes du om bildene?

FARGET HÅTEE WII

eya, har egenlig null ting å si, meen tenkte bare å slenge inn et innlegg. Har vært på magneten sammen med noen venner, kjøpte ikke så mye, 3 plagg bare. Stakk innom burgerking etter det for en milkshake, sitter her endaa og venter på skyssen. Var faktisk på skolen i dag og fikk sjekket fraværet mitt, var en stor del større enn det jeg hadde tenkt, får håpe dette hjelper på å få meg ned på skolen. Om dere ikke har sett det har jeg farget håre mitt, ble mye mørkere enn før, men ble fornøyd, cred te synne!

har faktisk hatt en ganske bra dag i dag, er så vanskelig når dagene går så opp og ned, noen er bra og noen ikke så bra, meen så er det jo godt å få en dag som dette innemellom!

I WANT MY LIFE BACK..

overskriften sier vel det meste..
At en person skal klare å ødlegge så mange liv er ufattelig. Vennene mine sier at jeg er sterk, modig og bør være stolt. men greia er at jeg ikke er så sterk som de tror. greit jeg overlevde utøya, men jeg sliter så mye mer enn det folk tror. jeg holder inn alt av følelser for å være den sterke jenta som de tror jeg er. Men nå har jeg fått nok, jeg vil ikke framstå som noe jeg ikke er. Derfor forteller jeg dere dette for å vise hvem jeg er.

Jeg er livredd for alt, på dagen, natten, til og med på skolen. Det er sjeldent jeg føler meg trygg og jeg forbreder meg alltid på det verste. En liten lyd i huset og jeg får den følelsen om å flykte, klarer så vidt å gå til skolen alene fordi jeg er redd noen skal skade meg. jeg vil ha det livet jeg hadde før 22 juli, greit ting var ikke alltid bra da heller, jeg har alltid vært redd, men ikke så redd som jeg er nå. Jeg har en teori om at alt skal ordne seg med årene, men akkurat nå føles det ut som jeg står fast her. Vanskelig for meg å dele dette, for jeg er så opptatt av hva folk synes om meg, men jeg måtte bare fortelle det.


Bak smilet sjules mange hemmeligheter.

MY LIFE


AUF Genser i posten signert av Eskil P og Jens S!


Savne dæ utrolig masse!


GirA på Sommerfestival


Beste!


Skolen med lenaa


10'ende klassingan aw savnes


Spontan tura med den goe synne


Hytta med go pia


finn på sprell med disssse jentan


Dra til sommer hytten vår, med venner og familie

Image and video hosting by TinyPic +Venneforespørsel

Jeg er en jente på 17 år, Bor på Levanger sammen med min mor og 3 søsken. Grunnen til at jeg startet bloggen min var fordi at jeg var på utøya og jeg ville ha en plass å skrive ned tanker og følelser i tiden etter på. Men utøya er ikke et tema i alle innleggene, bruker den også som en hverdagsblogg.

>