desember 2011

JEG DRAR

på fjellet for å sove der med Siv og familien. Er foresten Synne som skriver for dere som ikke er faste lesere og har fått med dere at jeg passer på bloggen når siv er på fjellet med familien for å feire jul der. Jeg hadde en fin kveld i går med god mat, fine gaver og en fantastisk gjeng med mennesker.I morgen kommer Siv hjem igjen så da får hun ta over rollen og blogge selv. Kos dere i kveld kjære lesere, for det kommer jeg og Siv til å gjøre. Juleklem fra Synne

GOD JUL

Hei, Synne her! Siv er nå på fjellet og ferier jul så jeg tok på med ansvaret for å holde liv i bloggen de dagene hun er borte. Du kan lese bloggen min her<-

Så langt har jeg sett julefilmer og besøkt graven til storesøsteren min Gina, Emil og barndomsvenninna mi. Nå leiter jeg etter en kjole, har ødelagt tre strømpebukser og får ikke til å rette ut krøllene i håret.. FLOTTer alt jeg har å si akkuratt nå, håper at kvelden blir bedre etterhvert. Skal kose meg med god mat, pakker sammen med noen av søsstrene mine og familiene, mamma, stefar og lillesøsster.

Slik ser dagen min ut, mørk.. Tulla, men blir deprimert av alt stresset med kjoler og hårpynt. Men nok nå, jeg har en time på å ordne meg og sminken skal på. God jul til alle dere.

-Synne

 

dålig nyhet


"Aldersgrense Sommerfestivalen 2012

Mange har spurt om hvilken aldersgrense som blir satt på Norges Beste Fest 2012. Dette er noe også
styret i Selbu Arrangement har drøftet. Med innspill fra politi og
sikkerhetsselskaper har vi besluttet at aldersgrensen for
Sommerfestivalen 2012 blir 18 år.

Vi beklager for alle under 18 år at vi dessverre ikke kan gi et tilbud til dere, men trøsten får være at en nå har enda et høydepunkt å se frem til i forbindelse med 18-årsdagen!"

Dette drepte dagen min, hadde planlagt masse med mine venner om hvordan 2012 skulle bli, dette skulle bli mitt fjerde år. Var et høydepunkt for sommeren min! åhhhhBilde fra i år, var på Too far gone konsert!På fjellet

Nå straks stikker jeg opp på fjellet for å ordne klar hytten til imorgen! For i morgen drar vi på fjellet for å feire jul med hele familien. Gleder meg masse!


Synne sin blåe fine jakke.

Stikk innom bloggen til denne søte jenta, hun har skrevet et innlegg om meg og to andre jenter som skriver om utøya! Ble så gla når jeg så det! tusen takk

Etter fem måneder

.. Er ikke alt helt bra, men det vil det heller aldri bli. Men det går sakte men sikkert fremmover! Å bruke blogg som terapi er nok det beste jeg har gjort, er kjempe godt å ha en plass å skrive ned alt av tanker å følelser når det er vanskelig å fortelle det direkte til venner eller familie. Så vil jeg også takke alle bloggleserene mine for mange fine og støttende kommentarer!

Fine Sissel og Synne<3 

wishlist

  • Rettetang
  • Klær og kjoler
  • Sminke og hudprodukter
  • Hunter støvler
  • Smykker, ringer og øredobber.
  • penger
  • Speilrefleks kamera
  • extension

Hva ønsker du deg til jul?

 

 

 

Alt klart til jul?

Blitt lite blogging på meg i det siste, men sånn er det når man stresser med alt annet! Idag har jeg vært på julehandel sammen med mamma og store søsteren min. Vi kjøpte inn de siste julegavene og masse mat og goderi til julekosen. Jeg er ganske flink på å sjemme bort meg selv, meen kjøpte faktisk bare en kjole til meg selv!  Skal forresten feire julen på fjellet i år, hele familien har leid en stort hytte! Dette er andre gangen hele slekten feirer jul på fjellet, første gangen er 4 år siden. Gleder meg masse til å feire jul med alle sammen igjen! men tror ikke det er internett der,så blir nok ingen blogging i julen.jaa, så har jeg fått et nytt design, dette er et gratis design som er laget av denne jenta her: http://cliick.blogg.no/.

TUTOR- GIRL

Heia! Nå har jeg nettopp vært hjem til Synne, siden hun trengte hjelp til leksene sine. Kan ikke si at jeg var så mye til hjelp, var heller opptatt med tv og tantebarna hennes, men fikk jo gjort litt lekser! Vi så også Blåfjell som er en tradisjon i julen, der jeg henter julestemningen fra! Med Jul i blåfjell og snø kommer julestemningen, men skal være ærlig å si at den ikke er helt på plass enda. Kommer sikkert når hele familien sammles og vi pynter juletre.
bah, liker ikke snø..

Heiia. idag kom snøen til Levanger også og nå husker jeg veldig godt hvorfor jeg ikke liker snø! kom fram til skolen kliss blaut og sminken hadde rent utover. Men heldig vis fikk jeg lånt sminke og klærne tørket fort. Selv om dagen ikke startet så bra, ble den faktisk veldig bra alikevell, Hadde ikke fag på skolen i dag, vi laget animasjonsfilm hele dagen, ble mange gode resultater!


Image and video hosting by TinyPic +Venneforespørsel

Jeg er en jente på 17 år, Bor på Levanger sammen med min mor og 3 søsken. Grunnen til at jeg startet bloggen min var fordi at jeg var på utøya og jeg ville ha en plass å skrive ned tanker og følelser i tiden etter på. Men utøya er ikke et tema i alle innleggene, bruker den også som en hverdagsblogg.

>